• اطلاعیه ها

• Hasti_sk

مهم-استفاده از مطالب سایت   شنبه, 30 آبان 1394

سلام خدمت تمام کابران تنها سایت فارسی سلمان خان          استفاده از مطالب برای اعضا در محیط سایت مجاز شده اما همونطور که قبلا گفته شده کپی مطالب سایت شرایط خاصی داره   - اول اینکه بلافاصله بعد از قرار گرفتن اخبار در سایت اجازه منتشر شدن در وبسایت ها و یا شبکه های اجتماعی دیگه وجود نداره  - کپی کامل اخبار مهم و طولانی نباید صورت بگیره و باید به صورت تیتر گفته بشه و برای اطلاع کامل از خبر ارجاع داده بشه به سایت سلمان - کپی سایر مطالب هم باید با ذکر منبع باشه .   در غیر این صورت اگر خلاف چنین مواردی مشاهده بشه حتما برخورد خواهد شد مدیر بخش اخبار و مترجمین سایت برای جمع آوری چنین آرشیوی زحمت زیادی میکشن پس برای احترام به اونها و حفظ نظم سایت سلمان ، لطفا این موارد رو در نظر بگیرید  
anabel

انتقادات و پیشنهادات

125 ارسال در این موضوع قرار دارد

انتقادات و پیشنهادات خود را درباره بالابردن کیفیت سایت در این تایپیک مطرح کنید

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

خب سلام ...

شاید جسارت باشه

عذر میخوام ...

شاید هم کمی زود باشه ... ولی اومدم یه چی کوچولو بگم و برم ... الان من به یه چیزی بر خوردم گفتم برای عزیزان هم بذارم ... ولی هر چی تو فروم گشتم جاشو پیدا نکردم ... شاید خب هنوز تکمیل نشده ...

ولی اینو من خواستم بذارم یه جا ... نمیدونم کجا ...

لطفا یا یه جا براش درست کنید یا اینکه بگید من کجا بذارمش ...

ممنونم ... ببخشید

Players 2010

13217846171.jpg

بازیگران: بابی دئول- آبیشک باچان- بیپاشاباسو- سونام کاپور

کارگردان: عباس مستان

تاریخ اکران: 6ژانویه2012 (جمعه16دی1390)

خلاصه ی داستان:

این فیلم بازسازی فیلم شغل ایتالیایی است. در مورد گروهی سارق است که قصد به سرقت شمشهای طلا از یکی از همکاران سابقشون که دو برابر آنها سهم گرفته است کردند.

بابی دیول در نقش رونی

ابیشک باچان در نقش چارلی

بی پاشا باسو در نقش ریا

سونام کاپور در نقش نینا بریگانزا

فیلمبرداری این فیلم در سراسر هند نیوزلند و روسیه انجام شده است و البته قسمتهای اخر ان در سیبری فیلمبرداری شده است ...

منبع : bollywoodtara

لینک به ارسال

سلام علی آقای گل.

خیلی خیلی خوشحالیم که پست های پر محتوا ومفیدی روو از شما تو سایت میبینم.

اما سایت هنوز کامل نشده خیلی از تاپیک ها زده نشده و خیلی بخش ها هنوز برای کاربران قابل رویت نیست

سایتی با چهار سال قدمت و با ارشیوی کامل رو که یکی دو روزه نمیشه جمع کرد.

لینک به ارسال

سلام علی آقای گل.

خیلی خیلی خوشحالیم که پست های پر محتوا ومفیدی روو از شما تو سایت میبینم.

اما سایت هنوز کامل نشده خیلی از تاپیک ها زده نشده و خیلی بخش ها هنوز برای کاربران قابل رویت نیست

سایتی با چهار سال قدمت و با ارشیوی کامل رو که یکی دو روزه نمیشه جمع کرد.

چرا من اسم شما ها رو نمیدونم :@:@:@

خواهش می شود عزیز ... عشق به بالیوود باعث میشه ...

منم همین حدس رو زدم ...

ایشالله که هر چه زود تر کامل شه ...

هر کمکی هم باشه که در توانم باشه دریغ نمیکنم و بگید که انجام بدم ...

تعریف نکنم سوابق درخشان دارم ... اگه خواستی براتون میگم عزیز ...

با آرزوی موفقیت مجدد ...

قربانت:heart::heart:

لینک به ارسال

علی جان اینجور مطالب رو میتونی تو این تاپیک وارد کنی

http://my.salmankhan4u.net/forums/thread-271.html

موارد مشابه رو هم اگه به تاپیک یا بخش نیاز داشت اطلاع بده تا درموردش تصمیم بگیریم

راستی ما اکثرا اسممون از ایدی هامون معلومه;)

لینک به ارسال

اجازه هست؟؟؟ :hii:

میخواستم بدونم چرا این ریتیک جون من زیر بخش نداره؟؟؟ مگه چی از عامر کم داره؟:ag::D:D:P

شوخی کردم ... ولی پیشنهادم اینه برای ریتیک عزیز که واقعا داره برای بالیوود زحمت میکشه هم یه زیربخش بذارید ...

اگر هم نیرو میخواید با اینکه واقعا سرخاروندن ندارم ولی برای انجمن سلمان میشه وقت گذاشت ... چون من همیشه عاشق این انجمن ها بودم ...

خدایی نکرده سو تفاهم نشه ها ....

ولی میگم که من در بست در اختیار زیر بخش ریتیک خواهم بود ...

بیوگرافی کامل / فیلم های گذشته / فیلم های آینده / دیگه هر چی لازم باشه و مهم تر از همه عکسا و اخبارای بروزشه ...

حالا یه پیشنهاد بود ... زیر بخششو بزنید که بنده چه اون قسمت دستم باشه چه نباشه خلاصه کارمو میکنم ... من یه سالی تجربه ی مدیریت دارم / توی انجمن بزرگی مدیریت تالار داشتم و دارم و الانم تازه سایتمو زدم ... ولی میگم ... چون عاشق اینجور انجمنام میتونم در خدمت شما و عزیزان باشم و در جمعتون ...

و یه نکته : سایت تقریبا اختصاصی سلمانه ... تا اونجا سعی میکنم که تاپیک ها و پست ها جوری نباشه در اختصاصی بودن تداخل ایجاد کنه .... تقریبا هر روز به بخش سر میزنم و آپ میکنم ولی خب ... آخرین ارسال ها باید بیشتر سلمانی باشه تا بازیگرای دیگه ... انجمن اختصاصیه

منو داشته باش تا کجاها رفتم ... بذار اول قبول کنن ... خوشی علی ها:la:

جا داره از زحمات همه ی بچه ها تشکر کنم که واقعا سنگ تموم میذارن ...

عشق است بالیوود و سلمان دیگه ... کاریش نمیشه کرد ...:love: :cf2::Ha:

نگاه اشکمم در اومد :cry: :cry: :D

------------------------------------------

پ.ن : دوستان این نوشته ی بالا شخصیت دوم من بود ... من یه بچه ی 17 ساله ی شر هستم ... اینجوری نگام نکنید ... اصولا نوشته هام اینطوریه

پاش بیفته باید از دستم فرار کنید :D...:la::la: مخلص بر و بچ:love:

لینک به ارسال

راستش علی جان ما اصلا نمیخوایم مقایسه بشن هنرپیشه های دیگه...ما انجمن شاهرخ رو هم داشتیم...اما چون فعالیتی توش نمیشد و استقبال کم بود به تاپیک تبدیل شد...همین اتفاق برای بقیه انجمن ها هم میفته اگه فعالیت توش نشه.

سایت کاملا اختصاصی سلمانه...اما بالاخره سلمان تو بالیووده و هم برای داشتن اطلاعات هم برای علاقه اعضا ،بقیه بخش ها هم وجود داره.

و چندتا از بخش ها به خاطر طرفدار داشتن تو سایت و فعالیت تو بخششون تبدیل به انجمن شدن...پیشنهاد برای زدن انجمن بقیه هنرپیشه ها هم هست...اما اینجوری پیش بره سایت تبدیل میشه به سایت کل هنرپیشه های بالیوود . حتی ما تو زدن تاپیک ها هم مدام احتیاط میکنیم که تاپیک اضافه زده نشه.

اما چشم...اگر به انجمن ریتیک هم نیاز باشه بهش فکر میکنیم...فعلا میتونید پست های صفحه های اول رو به بیوگرافی و لیست فیلم ها و لیست مطالب اختصاص بدید تا تاپیکش مرتب باشه و پیدا کردن مطلب ها آسون تر بشه.

ممنون از پیشنهادت و اعلام آمادگیت علی آقا :T U:

شما بیا ،فعالیت کن...ما از دستت فرار نمیکنیم :wink: :wink:

لینک به ارسال

ایول علی اقا دقیقا حرف دل منو زدی

هستی خانم شما که میگی اون تایپیک باید فن هاش زیاد باشه تا انجمن بشه

خب تایپیک پریانکا که بروز ترین تایپیک بالیووده بعدشم فن هاش از بقیه انجمن های دیگه بیشتره

پس چرا نباید انجمن بشه

من حرف شمارو قبول دارم سایت اختصاصی سلمان هست

اما مگه بده بازیگرای دیگه هم انجمن داشته باشن هر هر لحاظ سایت سلمان کامل باشه

خیلی از بچه های اینجا به غیر از سلمان فن بازیگرای دیگههم هستن اما وقتی میبینن اینجا به خواسته هاشون اهمیت نمیدن مجبورن برن فروم های دیگه و اونجا فعالیت کنن

خود من وقتی میخوام تو تایپیک های سلمان پست بذارم بهم میگین تا اطلاع ثانوی تو خیلی از تایپیک ها پست گذاشتن ممنوعه

پس مجبورم تو بالیوود پست بذارم اما اونجا هم که انقدر عکس ها قاطی پاتیه ادم گیج میشه

من فقط 5 دقیقه باید صبر کنم تا عکس ها باز بشن(حالا با سرعت ای دی اس ال )

اونایی که دیال اپن که دیگه خدا میدونه باید چقدر صبر کنن

لینک به ارسال

ایول علی اقا دقیقا حرف دل منو زدی

هستی خانم شما که میگی اون تایپیک باید فن هاش زیاد باشه تا انجمن بشه

خب تایپیک پریانکا که بروز ترین تایپیک بالیووده بعدشم فن هاش از بقیه انجمن های دیگه بیشتره

پس چرا نباید انجمن بشه

من حرف شمارو قبول دارم سایت اختصاصی سلمان هست

اما مگه بده بازیگرای دیگه هم انجمن داشته باشن هر هر لحاظ سایت سلمان کامل باشه

خیلی از بچه های اینجا به غیر از سلمان فن بازیگرای دیگههم هستن اما وقتی میبینن اینجا به خواسته هاشون اهمیت نمیدن مجبورن برن فروم های دیگه و اونجا فعالیت کنن

خود من وقتی میخوام تو تایپیک های سلمان پست بذارم بهم میگین تا اطلاع ثانوی تو خیلی از تایپیک ها پست گذاشتن ممنوعه

پس مجبورم تو بالیوود پست بذارم اما اونجا هم که انقدر عکس ها قاطی پاتیه ادم گیج میشه

من فقط 5 دقیقه باید صبر کنم تا عکس ها باز بشن(حالا با سرعت ای دی اس ال )

اونایی که دیال اپن که دیگه خدا میدونه باید چقدر صبر کنن

امیر جان حرف شما هم درست...ولی اجازه بده من چندتا نکته رو بگم

قبلا هم تو حرفای خودمونی گفته شد...ما داریم سایتی که چهار سال و بلکه بیشتر توش فعالیت شده بود، خبر و عکس گذاشته شده بود رو تویه مدت کوتاه دوباره سرپا میکنیم...و این اصلا انتظار زیادی نیست که بخوایم اعضا یه مدت تحمل کنن تا بخش ها به حالت اول برگرده...همه چیز داره مرتب چیده میشه...قرار بود خیلی از بخش هاباز نشه قبل از کامل شدن...اما به خاطر اعضا باز کردیم تا حداقل عکس ها رو ببینن.بی انصافیه که گفته بشه به خواسته های اعضا توجه نمیشه.

ما تا اونجایی که شده سعی کردیم تاپیک ها رو طوری بچینیم که همه اعضا با هر سرعت نتی بتونن استفاده کنن...باز هم سعیمون رو میکنیم...تو خیلی از تاپیک ها عکس ها هم بصورت عادی هست هم بصورت پیش نمایش...بقیه هم اضافه میشه...

نکته دیگه اینکه الان سایت تازه راه افتاده و مشخصه که خیلی ازتاپیک ها و بخش ها تند تند بروز بشن...اما بعد یه مدت مطمئنا این اتفاق نمیفته...حتی خود سلمان هم گاهی بخش هاش سوت و کور میمونه و طبیعیه...اما چون سایت برای سلمان هست این قابل توجیهه...ما قبلا هم تاپیک پرینکا رو داشتیم ...و فعالیتش بیشتر از بقیه تاپیک ها نبود...تو پست قبلیم گفتم بقیه انجمن ها هم اگر بهشون رسیدگی نشه به تاپیک تبدیل میشن و برعکس اگه احساس نیاز بشه انجمنوشون زده میشه.باید این نیاز حس بشه و تو یه مدت کوتاه هم مشخص نمیشه...من سری قبل برای زدن یک تاپیک غیر بالیوودی مدت ها دست نگه داشتم تا ببینم واقعا جای کار داره تو سایتمون یا نه و دوستان هم خیلی خوب کنار اومدن.

نکته خیلی مهم اینکه: دوستای خوب من...همونطور که برای زدن تاپیک ها و انجمن های جدید درخواست داریم، اعتراض هایی هم هست به تاپیک ها و انجمن های غیر مرتبط با سلمان...فکر میکنید ما با هردومورد چکار باید بکنیم...

خیلی از اعضا طرفدار و علاقه مند سینمای غیر بالیوود هم هستن...اگر بخوایم به پیشنهاد همه ،تو درخواست اول عمل کنیم باید انجمن های خیلی زیادی زده بشه که خیلی از اعضا با همچین چیزی کنار نمیان..و فعلا هم مناسب سایت سلمان نیست.

درست نیست که من تمام درخواست ها رو مطرح کنم

واقعا اینجا کسی قصد اهمیت ندادن به حرف و خواسته اعضا رو نداره...اما باید سبک سنگین کنیم ببینیم به کدوم خواسته ها میتونیم چه جوابی بدیم...دنبال کار های فنی سایت بودن..به روز کردن تاپیک های خیلی قدیمی و همین طور به روز کردن تاپیک های و اخبار جدید واقعا آسون نیست و خیلی وقت گیره

ممنون میشم اگر بیشتر تحمل کنید دوستای عزیزم

لینک به ارسال

ممنون از شما بابت پیگیری هایی که انجام میدین ...

فقط یه نکته ی کوچیک عرض کنم و رفع زحمت ...

با تمام حرفاتون موافقم ، اینکه انجمن تخصصیه یکی از چیز هایی هست که خودم واقعا روش حساسم و هر جایی اینو میگم ...

ولی خب ... به قول شما سلمانم جزو بالیووده و پس عزیزان دوست دارن توی جمع بالیوودی باشن ...

بگذریم ... فقط خواستم بگم من میتونستم توی همون یه تاپیکی که اختصاص به ریتیک داره همه کارا رو بکنم ولی اخلاق من جوریه که اینجوری به دلم نمیچسبه و باید همه چی منظم و مرتب باشه ... دقیقا مثل زیرانجمن عامر ، یا رانی و ...

ترجمه ی خلاصه ی فیلم های ریتیک هم کار خواهرم بود که تا چند روز دیگه تمومش میکنه ... برنامه ها داشتم که .... بگذریم ... شما مدیر سایت و بزرگتر از بنده و صلاح و منفعت سایت رو میدونید در چی هست و از همه ی ما آگاه ترین و تصمیم گیرنده شما و همکارانتون هست ...

بنده هم فقط اعلام حضور کردم و سوابق رو عرض کردم ...

خلاصه کمکی بود در خدمتم با تمام شرایطی که در پست اول عرض کردم ... همین دیگه ...

به امید بازگشت سایت سلمان به دوران اوج خودش که تا اینجا بچه ها خداییش کم نذاشتن و من از روزای اول این سایت (چند وقت پیش رو عرض میکنم) که با بچه ها بودم تا الان شاهد همه ی فعالیتاشون بودم ....

خسته نباشید جانانه و موفق باشید ....

--------------------------------------------------------------

خداییش حال میکنم ... اصلا انگار دارم به رئیس بانک برای درخواست وام نامه میدم:la::la: خودم وقتی مینویسم میرم از اول میخونم، کلی میخندم:la::love:

لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری