• اطلاعیه ها

• Hasti_sk

مهم-استفاده از مطالب سایت   شنبه, 30 آبان 1394

سلام خدمت تمام کابران تنها سایت فارسی سلمان خان          استفاده از مطالب برای اعضا در محیط سایت مجاز شده اما همونطور که قبلا گفته شده کپی مطالب سایت شرایط خاصی داره   - اول اینکه بلافاصله بعد از قرار گرفتن اخبار در سایت اجازه منتشر شدن در وبسایت ها و یا شبکه های اجتماعی دیگه وجود نداره  - کپی کامل اخبار مهم و طولانی نباید صورت بگیره و باید به صورت تیتر گفته بشه و برای اطلاع کامل از خبر ارجاع داده بشه به سایت سلمان - کپی سایر مطالب هم باید با ذکر منبع باشه .   در غیر این صورت اگر خلاف چنین مواردی مشاهده بشه حتما برخورد خواهد شد مدیر بخش اخبار و مترجمین سایت برای جمع آوری چنین آرشیوی زحمت زیادی میکشن پس برای احترام به اونها و حفظ نظم سایت سلمان ، لطفا این موارد رو در نظر بگیرید  
anabel

انتقادات و پیشنهادات

125 ارسال در این موضوع قرار دارد

ممنون علی جان

ما تاجایی که بشه سعی خودمون رو میکنیم تا همه راضی باشن...میدونم که میدونید سخته

شما تو تاپیک میتونید فعلا همه چیز رو مرتب بچینید..فهرست درست کنید و شماره صفحه ها و مطالبشون رو اضافه کنید....درسته که با انجمن نمیشه مقایسه کرد...اما فعلا با توجه به اقتضای سایت راه حل مناسبیه

ممنون بابت فعالیتتون

ممنون بابت زحمت های خواهرت

ممنون بابت ساپورتی که میکنید

بچه ها یه نکته دیگه قبلا هم تو نکات مهم گفتم: بروز بودن یه بخش یا تاپیک فقط به معنای بروز بودن عکس ها نیست...با توجه به اقتضای تاپیک باید تمام مطالب بروز باشه

مرسی بابت همکاریتون

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هستی خانم ممنون از نظرتون

اما اجازه بدین منم چند نکته رو بگم

1-بروز بودن یک تایپیک از نظر من به سه چیز بستگی داره اولی عکسا دومی اخبار و سومی ویدئوها هستن

در مورد اولی که بحثی نیست اما در مورد دو گزینه دیگر من صبر کردم تا شاید انجمن زده بشه بعد پست بذارم

در حالی که انجمن های دیگه از جمله رانی و کریشما هم دریغ از یک ویدئو یا خبر

2-وفتی که شما میگی ممکن خیلی ازتایپیک ها بروز بشه و بعد از مدتی سوت و کور بمونه امکان نداره

چون یه بازیگر در طول سال بالاخره اخبار یا عکس روداره پس سوت و کور نمیمونه

این بخش های سلمانم که شما میگی خب مراسمش تموم شده و اون تایپیک کامله دیگه نیازی نداره بروز بشه

بعدشم قرار نیست که مثل انجمن سلمان هی شاخه به شاخه بشه که و برای هر مراسم خاصی یک تایپیک باز بشه

3-این جمله ای که شما میگی خیلی از دوستان برای غیر بالیوود میان باید بگم که سلمان خودش جزئی از بالیووده و با خیلی از بالیوودی ها ارتباط داره(از جمله فیلم و عکس و خبر) پس ارجعیت با بالیوودی هاست

4-اخه یه انجمن غیر مرتبط با سلمان چه ضرری برای بقیه داره

اگه دوست ندارن اون انجمنو ببینن خب وارد انجمن نشن یعنی این کاره سختیه

5-من چند ساله که تو فروم های بزرگ از جمله ایران بلاگ یا پرشین بلاگ عضوم و تو اون فروم ها برای زدن یه تایپیک جدید نظر سنجی میشه و خود اعضا نظراشون رو میگن و با توجه به نظرات تصمیم گرفته میشه

به نظر من اگر شما هم برای انجمن ها نظر سنجی خیلی بهتره تا اینکه هی سبک سنگین کنید

مگه این سایت برای فن های سلمان نیست خب بذارید اون فن ها هم نظرشون رو بگن تا معلوم بشه نیاز هست یا نه

تنکس

لینک به ارسال

آقا امیر لطفا چندین ماه صبر کنید .

کسی که انجمن های کرینا و کاریشما رو همیشه ساپورت میکنه فعلا درگیر انجمن ها و تاپیک های مختلف سلمان هست. مال سلمان در اولویته

مدیر بخش رانی به دلیل یه سری مسایل شخصی موقتا نمی تونه بیاد سایت .( اما وقتی بیاد همه رو به روز میکنه ).سابقه چهارساله فعالیت ایشنو رو نمیشه با دوماه نبودش زیر سوال برد

فاطمه جون مدیر بخش پریتی هم که داره زحمتشو میکشه.

برای بخش کاترینا هم که آقا شهرام هست .

اصلا درست نیست که سایت رو با انجمن هایی که موقعیت یکسانی با ما ندارن مقایسه کنید.هر سایتی قوانین و شرایط خاص خودش رو داره

اینجا سایت تخصصیه

بنا به اقتضای سایت تصمیم گیری میشه و در صورت نیاز همفکری هم با بقیه میشه.نظر سنجی وقتی برای اعضای یه سایت مطرح میشه که تیم مدیریت نظرش رو یه موضوع 50-50 باشه. درصورتی که با در نظر گرفتن تمام جوانب و شنیدن دلایل شما. تیم مدیرت کاملا مخالف تبدیل کردن هر تاپیکی به انجمن هست.

لطفا بیش از حد اصرار پافشاری نکنید. این موضوع همینجا خاتمه پیدا میکنه

چون این صحبت. نظر تیم مدیریت کل سایته.و نظر یه شخص خاص نیست.

ممنون

لینک به ارسال

بچه ها میتونید کاری کنید که موقع دادن پست undo , redo فعال باشن

لینک به ارسال

ندا خانم ممنون از حرفاتون

اما پست قبلی من برای چند روز پیشه و شما و یا مدیریت محترم سایت هیچ نظری ندادین

و صبر کردین و حالا که من دارم اون تایپیک رو از همه لحاظ کامل میکنم حالا اظهار نظر میکنین

اگه قرارباشه که اعضا انتقاد نکنن یا پیشنهاد ندن پس دیگه برای چی این تایپیک زده شده

یا اسم تایپیک رو عوض کنین بذارین تایپیک صلاح دید مدیریت. و هر کدوم از اعضایی میان فقط بتونن نظرات مدیران رو نگاه کنند و تشکر کنند همین و بس

من یه سوال داشتم از شما

به من بگین این انجمن هایی که الان تو سایت هست بر چه اساس زده شده.

بر اساس خواست همه ی اعضا یا بر اساس اینکه هر کدوم از مدیران فن اون بازیگر هستن

در ضمن این انجمن ها طرفدار هاشون حتی از طرفدارهای پریانکا هم کمتره

نکته بعد اینکه انجمنی که فقط یه نفر پست داخلش بذاره و به روز نگهش داره بهتره

یا اون تایپیکی که پر بازدید ترین و پر پاسخ ترین تایپیک این سایته شما بگین.

امیدوارم از حرفام کسی ناراحت نشده باشه چون من قصد توهین به کسی رو ندارم

و فقط دارم انتقاد میکنم و اگر از انتقادات من ناراحت میشین بهم بگین تا دیگه انتقاد نکنم

لینک به ارسال

بچه ها میتونید کاری کنید که موقع دادن پست undo ' date=' redo فعال باشن[/size']

رضا جان پیگیری میکنم و اگه بشه حتما فعالش میکنیم

لینک به ارسال

ندا خانم ممنون از حرفاتون

اما پست قبلی من برای چند روز پیشه و شما و یا مدیریت محترم سایت هیچ نظری ندادین

و صبر کردین و حالا که من دارم اون تایپیک رو از همه لحاظ کامل میکنم حالا اظهار نظر میکنین

اگه قرارباشه که اعضا انتقاد نکنن یا پیشنهاد ندن پس دیگه برای چی این تایپیک زده شده

یا اسم تایپیک رو عوض کنین بذارین تایپیک صلاح دید مدیریت. و هر کدوم از اعضایی میان فقط بتونن نظرات مدیران رو نگاه کنند و تشکر کنند همین و بس

من یه سوال داشتم از شما

به من بگین این انجمن هایی که الان تو سایت هست بر چه اساس زده شده.

بر اساس خواست همه ی اعضا یا بر اساس اینکه هر کدوم از مدیران فن اون بازیگر هستن

در ضمن این انجمن ها طرفدار هاشون حتی از طرفدارهای پریانکا هم کمتره

نکته بعد اینکه انجمنی که فقط یه نفر پست داخلش بذاره و به روز نگهش داره بهتره

یا اون تایپیکی که پر بازدید ترین و پر پاسخ ترین تایپیک این سایته شما بگین.

امیدوارم از حرفام کسی ناراحت نشده باشه چون من قصد توهین به کسی رو ندارم

و فقط دارم انتقاد میکنم و اگر از انتقادات من ناراحت میشین بهم بگین تا دیگه انتقاد نکنم

امیر جان انتقاد و پیشنهاد هم شرایط خاص خودش رو داره

این جمله ها که کسی به اعضا اهمیت نمیده و اگر کسی تاپیکی رو دوست نداره نیاد و انجمن های دیگه فلان کار و میکنن و چرا شما نمی کنین ، حالت انتقادی و پیشنهادی به هیچ وجه نداره.

ما این تاپیک رو واقعا برای انتقادات و پیشنهادات زدیم...صلاح دید مدیریت نیاز به اعلام توی تاپیک نداره..انجام میشه...

انتقاد و پیشنهاد فقط عنوان میشه تا بعد از بررسی قبول یا رد بشه.دیگه بحثی بوجود نمیاد...من اگر بخوام جواب تک تک نکته ها رو بدم میشه بحث.

من جواب پست قبلی رو ندادم..درسته...تو این مدت ،هم صبر کردم تا بتونم جواب منطقی بدم...هم مشورت میکردیم..و ندا نتیجه رو اعلام کرد.

وقتی چیزی بدون برنامه و عجولانه پیش بره ، همین میشه که شما اول حرفتون رو میزنید و بدون پیگیری جواب دنبال بروز شدن تاپیک میرید...

اول این مسئله رو بگم : که اصلا متوجه نمیشم چرا تو سایت سلمان که بعد از اون همه زحمت سرپا شد و یک بار تمام زحمت های چهار ساله دوستان از بین رفت و با هزار تا مسئله دیگه دوباره راه اندازی شد ، مسئله مورد بحث باید انجمن یا تاپیک پرینکا باشه؟؟؟؟؟؟که طی این چهار سال حتی 20 صفحه هم جلو نرفته...یعنی همه به خاطر انجمن نبودنش انگیزه فعالیت نداشتن؟

من به همه اعضا و افراد مورد علاقه شون احترام میزارم..همه با ارزش...ما فقط شرایط رو گفتیم...

تو تمام انجمن های اختصاصی، بنا به سلیقه ، یه سری از انجمن ها زده شده...این پروتکل نیست که حتما تو سایت باید فلان انجمن باشه یا نباشه...یه سری از انجمن ها از اول ، قبل از اومدن من ، باز شده بودن...یعنی حدود چهار سال پیش....همه هم مدیر دارن... دارن به روز میشن...نمیشه انجمنی که داره جون میگیره رو به این متهم کرد که هیچ پستی توش گذاشته نمیشه..این توهین به مدیر اون انجمنه..قرار نیست تا آخر هم فقط مدیر انجمن پست بزاره...ما چندن بار گفتیم صبرررررررر کنید...بزارید ما به صورت نسبی سایت رو سرپا کنیم....فقط انجمن کارینا اضافه شده که اون هم دو سال تو نوبت بوده....80 درصد انجمن های ما جزو برترین های بالیوود هستن و شکی هم توش نیست..خود من اینجا جز سلمان طرفدار هیچ کس دیگه نیستم، هیچ کس....

الان تو بخش ویدئو های سلمان چیز خاصی نیست...هیچ منعی هم برای بروز شدنش توسط اعضا وجود نداره...چرا کسی دلش شور اونجا رو نمیزنه؟...ما از اول اعلام کردیم...رو یه سری از بخش ها بچه ها کار میکنن، و برای مشکل پیش نیومدن تو ترتیبش اجازه پست رو فعلا اعضای عادی ندارن...اما خیلی از تاپیک ها هم باز بوده و همه میتونستن همکاری کنن...و اگر هم مشکلی وجود داشت خب معلومه که اعضا میتونن اطلاع بدن تا رفع بشه.

مهمترین مسئله الان سرپا کردن حداقل اطلاعاتیه که برای سایت اختصاصیه سلمان لازمه...و همین طور بروز نگه داشتن سایت..که اونم با بروز بودن تاپیک های فرعی میسر نمیشه.....زدن یک انجمن جدید یعنی شروع اضافه شدن انجمن های فرعی ، که این با ماهیت اصلی سایت مغایرت داره.

مطمئنا اگر پیشنهادات و نکته ها با آرامش عنوان بشه و جواب داده بشه نه کسی ناراحت میشه نه دلخوری پیش میاد..و لحن صحبت حتی از یک متن هم مشخصه...

اگر نکته ای هست که هنوز حل نشده بهتره تو پی ام خصوصی ادامه پیدا کنه تا جو سایت به مسائل فرعی منحرف نشه

ممنون از همکاری همه

لینک به ارسال

من هم با تمام حرفای هستی جان موافقم ... فقط اینو بگم که ...

در درجه اول ما همه فن سلمان هستیم و این سایت هم فقط اختصاص داره به سلمان و بس ... :hi:

حالا تاپیک ها و انجمن ها دیگه هم زده شده برای اینکه همه این افراد جزء بالیوود هستند و ما هم دنبالشون میکنیم و مواقعی که عکس و خبر از سلمان کم باشه یه سری هم به این تاپیک ها میزنیم و به روزشون میکنیم تا اطلاعات سایت همه جوره آپدیت باشه و برای همه فن ها مفید باشه و اعضا همه سرگرم باشیم وگرنه سلطان اینجا س ل م ا ن هستش ... من فقط این تو کتم میره که one & only SALMAN

البته این نظر منه ها .... :wink:

لینک به ارسال

:atten:

سلام منم اومدم دعوا :aa: :aa: :aa:

اول صبر كنيد تشكر كنم بعد بريم سراغ دعوا :a2: :a2:

هستي جان، نداي عزيز، داداش شهرام، آبجي سميه و مهديه جان و تمام دوستاني كه الان حظور ذهن ندارم براي راه اندازي مجدد سايت تلاش كرديد از همتون تشكر ميكنم و اين نظمي كه به سايت در مورد تاپيك ها و انجمن ها داديد واقعا قابل تحسينه همونطور كه خودتون هم ميدونيد سايت قبل از اينكه بسته بشه خيلي تاپيك هاي بيهوده داشت البته منظورم از بيهوده اينه كه فعاليت درش انجام نميشد و يه جوراي حجم سايت رو بالا برده بود

اما حالا تمام قسمت ها فكر شده و با برنامه مناسب زده شده كه ديگه جا براي انتقاد نميذاره :T U: :T U: :T U:

ايول ايول فن ها و مديران سايت سلمان خان رو ايول :hi::hi:

خوب بريم سراغ دعواااااااااااا :w: :w:

يه انقاد كوچولو دارم چون با صحبت حل ميشه دعوا نميكينيم :cf: :cf:

چرا انجمن يا قسمت يا حتي تاپيك براي سينماي ايران باز نميكنيد ؟؟؟ يعني سينماي كره بايد باشه سينماي ما نباشه ؟؟؟ :bo::bo: شايد در سري قبل سايت فعاليتي به اون صورت درش انجام نميشد اما اگه امكانش هست بزنيد

درمورد دعوا شوخي كردما حالا نگيريد مارو بزنيد :la::la::la:

اينجور گفتم هم استرسش زياد باشه هم حال و هواتون عوض بشه :happy::happy::happy:

همگي خسته نباشيد

:Ha::Ha::Ha::Ha:

لینک به ارسال

سلام سعید جان

مــــــــــــرسی بابت لطفی که به ما داشتی..خواهش میکنم

ممنون بابت پبشنهادت.. بخش سینمای ایران هم لازمه... :T U:

و حالا که بخش سینمای بالیوود و کره رو داریم باید در کنارش سینمای خودمون هم باشه...حرفت کاملا درسته.

تاپیک ها و انجمن ها اینقدر زیاد بود که ما سعی کردیم تا اونجایی که میشه اونهایی که لازم و ضروری هست رو بزنیم...

این وسط یه سری از بخش ها از قلم افتاده..چون واقعا یادآوری اون همه تاپیک کار آسونی نیست..یه سری هم فرصت رسیدگی بهش رو نداشتیم...و گذاشتیم واسه وقتی که سرمون خلوت شد.

ولی حتما این تاپیک هم اضافه میشه....

از بقیه دوستای خوبم هم میخوام اگر بخشی به نظرشون میرسه حالا تو پی ام خصوصی یا همینجا اطلاع بدن تا اگه لازم بود براش اقدام کنیم.

ممــــــــــــــنون

لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری