• اطلاعیه ها

• Hasti_sk

مهم-استفاده از مطالب سایت   شنبه, 30 آبان 1394

سلام خدمت تمام کابران تنها سایت فارسی سلمان خان          استفاده از مطالب برای اعضا در محیط سایت مجاز شده اما همونطور که قبلا گفته شده کپی مطالب سایت شرایط خاصی داره   - اول اینکه بلافاصله بعد از قرار گرفتن اخبار در سایت اجازه منتشر شدن در وبسایت ها و یا شبکه های اجتماعی دیگه وجود نداره  - کپی کامل اخبار مهم و طولانی نباید صورت بگیره و باید به صورت تیتر گفته بشه و برای اطلاع کامل از خبر ارجاع داده بشه به سایت سلمان - کپی سایر مطالب هم باید با ذکر منبع باشه .   در غیر این صورت اگر خلاف چنین مواردی مشاهده بشه حتما برخورد خواهد شد مدیر بخش اخبار و مترجمین سایت برای جمع آوری چنین آرشیوی زحمت زیادی میکشن پس برای احترام به اونها و حفظ نظم سایت سلمان ، لطفا این موارد رو در نظر بگیرید  
anabel

انتقادات و پیشنهادات

125 ارسال در این موضوع قرار دارد

ديگه آبجي خجل زدمون نكن وظيفه بود ... :shy::shy:

بله شما درست ميگي بايد اون قسمت هايي كه لازم و ضروري براي سايت هست رو زد :love::love:

يك قسمت موزيك هم بودا كه من خودم به تنهايي تاپيك محسن يگانه و اخبار موسيقي ايران رو تا 20 الي 30 صفحه رسونده بودم :sorry: :sorry: اگه امكانش هست قسمت موسيقي هم راه اندازي بشه :Ha::Ha:

بازم مرسي بابت تمام زحماتتون :hi::hi::hi:

من برم بازم فكر كنم اگه چيزي يادم اومد بيام دعوا :la::la::la:

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

با اجازه یه چیزی بگم .... :hii:

تاپیک نظرسنجی نداریم ؟؟؟؟؟؟ اگه این تاپیک هم زده بشه خیلی خوب میشه هیجان میره بالا :w:

مثلا یه تاپیک نظرسنجی داشته باشیم با دو تا زیر مجموعه یکی فقط مربوط به سلمان و یکی دیگه هم متفرقه باشه و مربوط به تموم بازیگرا ...

فقط نظر بود ها دعوا م نکنین ها .... :h:

لینک به ارسال

ببخشید بچه ها که دوباره مزاحمتون میشم می خواستم یه پیشنهاد بدم اونم اینه که یه بخش برای دانلود موزیک ها وموزیک ویدیو های سلمان بذارید اگه بذارید مطمئن باشین که در بروز رسانی اون بخش کمکتون خواهم کرد.ممنونم :love:

درضمن در این قسمت جا داره که از آبجی هستی تشکر کنم و باید بگم که آبجی من خیلی دوست دارم که یه سیگ خوشگل مثل بچه های دیگه داشته باشم اونم از سلمان و پریتی ممنون می شم ازتون :love:

لینک به ارسال

ممنون دوستان از پیشنهاداتتون

حتما درموردش مشورت میکنیم و اقدام میشه

بخش نظرسنجی در نظرمون بود حدیث جون...حتما اضافه میشه

مرسی پریسا جان...درمورد سیگ هم تو پی ام توضیح دادم عزیزم...

میتونی از بخش سیگ و آواتار پریتی انتخاب کنی و اگر هم عکس خاصی مد نظرت هست درخواست بدی تا بچه ها زحمتش رو بکشن

نحوه قرار دادن سیگ هم تو تاپیک آموزش ها تو همین بخش موجوده

آواتارها و سیگنچرهای پریتی

آموزش و نکات استفاده از سایت

بچه ها هرچی دوست دارید بگید...دعوا کدومه...

تا لازم نباشه البته :aa: :wink:

لینک به ارسال

سلوم

اومدم دعوا :aa:

خب ... اول اینکه این بخش صندلی داووغ که همونطور همه میدونن ، یه بخش خاطره انگیز برای بچه هاست ... من این پیشنهاد رو شنبه میخواستم بدم و تا اومدم دیدم آقا شهرام خرابکاری کرده و مارو نشونده و گفتم فعلا بیخیال این پیشنهاد بشم ... اما الان که تموم شد گفتم بیام بگم ... حالا باز مخالفت کنید :la::la:

میگم که چرا برای صندلی داووغ یه زیر بخش نمیزنید و برای هر نفر یه تاپیک جدا؟؟؟

اینطوری هم یادگاری میمونه هم اینکه راحت تره ...

الان توی یه تاپیک که هست آدم گم میشه ... هم اینکه هر چی جلوتر بریم صفحه سنگین میشه ، باز کردن خیلی سخت میشه ... اگه در توان هست یه زیر بخش بزنید و برای هر نفر یه تاپیک جدا ... میدونم صندلی داووغ یه بخش تفریحی در کنار کارای سایته که بچه ها حوصلشون سر نره ... ولی خب باید براش ارزش قائل شیم ... چون بیشترین خاطراتم توی همچین جاهایی پیش میاد ...

خلاصه اینکه همین دیگه ...

-----

اما یه انتقاد داووغ :aa:

چرا انقدر پست ها دیر ارسال میشه ؟؟؟

میتونید حلش کنید و سرعتش بالاتر بره؟؟؟

من الان سرعتم دیگه بیشتر از این نمیشه و سرعت بالایی دارم ولی با هر سرعتی تست کردم این پست ها توی یه فاصله زمانی خاصی ارسال میشه ...

کافی نت ، خونه ی خودمون و ... همه جا تست کردم ....

لطفا بررسی کنید اگه که مشکل از ریشه هست و نمیشه حلش کرد که هیچ ...

اگه میشه که حتما پیگیری کنید که سرعت ارسال پست ها بالا بره ...

تشکر از هستی و مهدیه ی عزیز و باقی دوستان :love:

دعوای قشنگی بود .. نه؟؟؟ :aa:

بدورد!:hi:

لینک به ارسال

مرسی علی جان بابت پیشهاداتت

اومدم مخالفت کنم : :aa: :aa

درمورد نکته اول قبلا گفته شده که تو صفحه اول اون تاپیک یه فهرست تهیه بشه تا هر کس بتونه صفحات مربوط به فرد مورد نظرش رو پیدا کنه...باز درموردش صحبت میشه و اگر لازم بود تغییرات انجام میشه

مورد دوم هم درست شد

ممنون

لینک به ارسال

مورد دوم که شدید درست شده ، دارم حال میکنم ...

دمت گرم ...

مورد اولم آخرش باید بیای مخالفت کنی دیگه ... چاره ی دیگه ای نیست ..

شوخی کردم

ممنون بابت پیگیری هاتون ... مرسی هستی جان ...

لینک به ارسال

پیشنهاد::shy:

به نظرم اسمایلی های سایت هم کم هستن هم کوچیک.. راستش من برای پستهام اونجور که میخوام ذوق کنم با این اسمایلی ها نمیشه.. بعدش هم خیلی سخته که هرکی بخواد اسمایلی آپلود کنه واسه خودش در پست ها.. خیلی اسمایلی های خوشگل هستن که کلا به هر پست انرژی میدن.. من واسه پستهام اصلا بعضی قسمتها اسمایلی پیدا نمیکنم که با حالت جمله هام تدویق داشته باشه..

لینک به ارسال

به نظرم اسمایلی های سایت هم کم هستن هم کوچیک.. راستش من برای پستهام اونجور که میخوام ذوق کنم با این اسمایلی ها نمیشه.. بعدش هم خیلی سخته که هرکی بخواد اسمایلی آپلود کنه واسه خودش در پست ها.. خیلی اسمایلی های خوشگل هستن که کلا به هر پست انرژی میدن.. من واسه پستهام اصلا بعضی قسمتها اسمایلی پیدا نمیکنم که با حالت جمله هام تدویق داشته باشه..

موافقم تانیا جون...منم این مشکل و دارم

هستی پلیییییییییییییییییز:shy::shy:

لینک به ارسال

مـــــــــــــــــــرسی تانی جون بابت پیشنهاد

راستش تا الان فرصت نبوده که دوباره شکلک اضافه بشه...خودمم گاهی این مشکل رو دارم...اما شکلک مناسب هم پیدا نکردم ...

(این شکلک های کوچیک هم خوبه هاااااااااا...خیلی بامزه تر از اون بزرگ هاست...من که خیلی دوستشون دارم...هم خشگل هستن هم پست ها مرتب تر میشه با این شکلک ها.). :aa: :wink: .

ولی چشم..حتما اضافه میکنیم...اگر شکلک های خاصی هم مورد نظرتون هست و دارید ، برای من بفرستید تا اضافه بشه.

ممنون از توجهتون

لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری