• اطلاعیه ها

• Hasti_sk

مهم-استفاده از مطالب سایت   شنبه, 30 آبان 1394

سلام خدمت تمام کابران تنها سایت فارسی سلمان خان          استفاده از مطالب برای اعضا در محیط سایت مجاز شده اما همونطور که قبلا گفته شده کپی مطالب سایت شرایط خاصی داره   - اول اینکه بلافاصله بعد از قرار گرفتن اخبار در سایت اجازه منتشر شدن در وبسایت ها و یا شبکه های اجتماعی دیگه وجود نداره  - کپی کامل اخبار مهم و طولانی نباید صورت بگیره و باید به صورت تیتر گفته بشه و برای اطلاع کامل از خبر ارجاع داده بشه به سایت سلمان - کپی سایر مطالب هم باید با ذکر منبع باشه .   در غیر این صورت اگر خلاف چنین مواردی مشاهده بشه حتما برخورد خواهد شد مدیر بخش اخبار و مترجمین سایت برای جمع آوری چنین آرشیوی زحمت زیادی میکشن پس برای احترام به اونها و حفظ نظم سایت سلمان ، لطفا این موارد رو در نظر بگیرید  
Hasti_sk

تولد سلمان در سال 2011-1390

104 ارسال در این موضوع قرار دارد

خیلی خیلی خوشگلند ندا :w: :Ha::Ha:

دستت درد نکنه عزیزم:hi::hi:

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مــــــــــــوافقم بهات الــهام جان ..

کارااای نــداجان خیــــــــــلی خشگلن .. :lo2:خیــلی پیشرفت کردی ابجی .. :wink: دستت طلااا :1heart: :T U:

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

نمیدونم چی بگم امسال یادم رفت خوب ضایعه اس همچین اعترافی بکنم ولی واقعیته انقدر درگیرم توکارام و اوضاعمو سرم شلوغه کلی برنامه داشتم حتی یه فیلم از وسایلام که راجع به سلمان بود برای خودم گرفته بودم امسال تولدش به شماهام نشون بدم از بچگیم تاحالا عکساش فیلماش کلا همه چی عکسایی که اون اولا سیو کرده بودم ، امشب که مارال گفت تولد سلمان جات خالی بود یهو برق از کلمه ام پرید گفت یکم دوم یه آن فکر کردم یکم جانوریه اصلا ریختم بهم شاید فکر کنین دغدغه های زندگیم منو از سلمان دور کرده باشه شاید دیگه نباید اسم خودم رو فنش بذارم ولی این چیزا درسته که یادم میره درسته که بچه ها اس ام اسی و میل و آف خبرارو بهم میرسونن ولی هنوزم که هنوزه علاقه ام بهش کم نشده که هیچ خیلیم بیشتر شده دلم لک زده برای اون موقع هایی که خیلی بودم ، حداقلش همه چی رو میخوندم و از همه چی خبر داشتم ، بی معرفت ها حداقل خبرم میکردین ولی شماهام درگیری های خودتون رو دارین

خلاصه خیلی دیر شده ولی سلمان جون تولدت مبارک انشاالله که همیشه خدا بهترین هارو بهت بده گرچه امسال برای تولدت یه سری برنامه داشتم ولی حیف دیگه باید تو خلوت خودم و خودت بترکونیم دوستامون اینجا ترکوندن و تهران

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

لیلا جونممممممممم

این حرفا چیه...ما که دو هفته رو گذاشتیم واسه تولد سلمان...بالای سایت هم که تبریک تولدش حالا حالاها هست

ببخش که ما نتونستیم یادآوری کنیم...امسال همه چیز سریع اتفاق افتاده...به خاطر کارای سایت

هرچند منم که تو جشن نبودم و خیلیای دیگه....

هرچی واسه تولد آماده کردی همین جا بزار تا همه ببینیم و کیف کنیم

اصلا اشکال نداره که دیر یادت اومده....هرروز بچه ها کاراشون رو میزارن

مهم تو قلبته که همیشه هست...دیگه ناراحت نباش به خاطر این موضوع که همه ناراحت میشیمااااااااا

منتظر چیزایی که واسه تولد آماده کرده بودی هستیمااااااااااا...زود بزارشون عزیزم

خواهش میکنم ناراحت نباش:hi:

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

لیلا جونممممممممم

این حرفا چیه...ما که دو هفته رو گذاشتیم واسه تولد سلمان...بالای سایت هم که تبریک تولدش حالا حالاها هست

ببخش که ما نتونستیم یادآوری کنیم...امسال همه چیز سریع اتفاق افتاده...به خاطر کارای سایت

هرچند منم که تو جشن نبودم و خیلیای دیگه....

هرچی واسه تولد آماده کردی همین جا بزار تا همه ببینیم و کیف کنیم

اصلا اشکال نداره که دیر یادت اومده....هرروز بچه ها کاراشون رو میزارن

مهم تو قلبته که همیشه هست...دیگه ناراحت نباش به خاطر این موضوع که همه ناراحت میشیمااااااااا

منتظر چیزایی که واسه تولد آماده کرده بودی هستیمااااااااااا...زود بزارشون عزیزم

خواهش میکنم ناراحت نباش:hi:

هستی جان مرسی عزیزم برای ویدئو تازه سال دیگه اصرار نکنید اینجوری راحت ترم معذرت میخوام

خلاصه ما اساسی ضایع شدیم رفت ولی مبارکه

عکسهاتون رو دیدم عالی بودن همه کارتون حرف نداشت

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

نمیدونم چی بگم امسال یادم رفت خوب ضایعه اس همچین اعترافی بکنم ولی واقعیته انقدر درگیرم توکارام و اوضاعمو سرم شلوغه کلی برنامه داشتم حتی یه فیلم از وسایلام که راجع به سلمان بود برای خودم گرفته بودم امسال تولدش به شماهام نشون بدم از بچگیم تاحالا عکساش فیلماش کلا همه چی عکسایی که اون اولا سیو کرده بودم ، امشب که مارال گفت تولد سلمان جات خالی بود یهو برق از کلمه ام پرید گفت یکم دوم یه آن فکر کردم یکم جانوریه اصلا ریختم بهم شاید فکر کنین دغدغه های زندگیم منو از سلمان دور کرده باشه شاید دیگه نباید اسم خودم رو فنش بذارم ولی این چیزا درسته که یادم میره درسته که بچه ها اس ام اسی و میل و آف خبرارو بهم میرسونن ولی هنوزم که هنوزه علاقه ام بهش کم نشده که هیچ خیلیم بیشتر شده دلم لک زده برای اون موقع هایی که خیلی بودم ، حداقلش همه چی رو میخوندم و از همه چی خبر داشتم ، بی معرفت ها حداقل خبرم میکردین ولی شماهام درگیری های خودتون رو دارین

خلاصه خیلی دیر شده ولی سلمان جون تولدت مبارک انشاالله که همیشه خدا بهترین هارو بهت بده گرچه امسال برای تولدت یه سری برنامه داشتم ولی حیف دیگه باید تو خلوت خودم و خودت بترکونیم دوستامون اینجا ترکوندن و تهران

منم دقیقا دیر رسیدم عین شما کلی ضایع شدم .دقیقا حرف دل منو زدی ...دل منم برای روزهایی که مدام تو نت بودم تنگیده ... :cry:

کاملا درکت میکنم چی میگی

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

دوستان ببخشید بد برداشت نشه از حرفم سوء تفاهم پیش نیاد من منظورم این بود که چرا خودم تولد سلمان رو یادم نبود خوب مثلا طرفدارشم اینکه برای جشنی که بچه ها گرفته بودن رو منظورم نبوده چون همه میدونن من تهران نیستم و نمیتونستم بیام پس کسی دلخور نباشه

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

مراســــــــم تولد چهل و شش سالگی سلمان خان

مراسم چهل و ششمین سال تولد سلمان برگزار شد.سلمان خان که 27 دسامبر چهل و شش ساله میشود، مراسم تولد خود را در مزرعه خانوادگیشان در پانول بمبمئی برگزار کرد.سلمان خان که برگزاری تولدش را در دوبی برنامه ریزی کرده بود، به خاطر مشغله خانواده ، برنامه را کمی تغییر داد و آن را در پانول برگزار کرد.

لیست مهمانان مراسم ، شامل : پدر و مادر سلمان، خواهرها و برادرهایش ، دوستان نزدیک،ساجید نادیاوالا،بوشان کمار، ماهش مانجرکار و شیریش کاپور بود. یکی از دوستان هنرپیشه تایید کرد که: « ما درر وز دوشنبه برای برگزاری مراسم تولد سلمان به پانول میرویم و بعد از آن برای سال نو به دوبی خواهیم رفت»...او ادامه می دهد : « امسال برای سلمان از نظر سلامتی ، سال خیلی خوبی نبود و او مدت زیادی را از خانواده دور بود ، پس باید تولدش را با آنها میگذراند».

بعد از مراسم..سلمان برای سال نو به دوبی خواهد رفت...او و شاهرخ هردو مهمانی سال نو را انجا خواهند بود.

امسال از نظر فیلم ، سال سلمان خان بود. ردی و بادیگارد دو اکران اخیر او ، در لیست فیلم های ال تایم بلاک باستر او قرار گرفتند....وقتی دبنگ در سال 2010 جایگاه خود را در بین برترین فیلم ها پیدا کردف سلمان به شاه فیلم ها تبدیل شد و این موضوع با فیلم های ردی و بادیگارد ادامه پیدا کرد....بادیگارد در روز اول فروش 22 کرور بدست آورد که در صنعت سینمای هند بی سابقه بود.

بهترین دوست سلمان، عامر خان میگوید : « سلمان لایق تمام موفقیت هاست ، چون انسان ساده و خوش قلبی است و همین سادگی ، او را محبوب تمام مردم می کند».....تهیه کننده و توزیع کننده در عرصه سینمای هند ،پچیسیا ، میگوید: « اگر میزان فروش فیلم های سه سال اخیر سلمان را جمع کنیم ، رقم باورنکردی بدست می اید ، او سودآور ترین ستاره است».

http://truthdive.com/2011/12/27/salman-khan-celebrates-46th-birthday-today.html

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری