• اطلاعیه ها

• Hasti_sk

مهم-استفاده از مطالب سایت   شنبه, 30 آبان 1394

سلام خدمت تمام کابران تنها سایت فارسی سلمان خان          استفاده از مطالب برای اعضا در محیط سایت مجاز شده اما همونطور که قبلا گفته شده کپی مطالب سایت شرایط خاصی داره   - اول اینکه بلافاصله بعد از قرار گرفتن اخبار در سایت اجازه منتشر شدن در وبسایت ها و یا شبکه های اجتماعی دیگه وجود نداره  - کپی کامل اخبار مهم و طولانی نباید صورت بگیره و باید به صورت تیتر گفته بشه و برای اطلاع کامل از خبر ارجاع داده بشه به سایت سلمان - کپی سایر مطالب هم باید با ذکر منبع باشه .   در غیر این صورت اگر خلاف چنین مواردی مشاهده بشه حتما برخورد خواهد شد مدیر بخش اخبار و مترجمین سایت برای جمع آوری چنین آرشیوی زحمت زیادی میکشن پس برای احترام به اونها و حفظ نظم سایت سلمان ، لطفا این موارد رو در نظر بگیرید  
Hasti_sk

تولد سلمان در سال 2011-1390

104 ارسال در این موضوع قرار دارد

در باغ جهان، دلم گلی می جوید

امروز گل سپیـده ات می روید . . .

امروز دلم دل ای دل ای میخواند،

چون میلاد تو را خدا مبارک گوید.

تولدت مبارک

--------------

تولد سلمان رو اول به خودش بعدش به همه شما سلمانی های عزیز تبریک میگم

ایشالا تولد 120 سالگیش رو تو این سایت جشن بگیریم

ولی چقدر خوب میشد که سلمان خودش این سایت و این تاپیک رو میدید

13249215822.jpg

13249215811.jpg

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

از خوندن تک تک پستهاتون اشک شوق جاری میشه و خدا رو یه دنیا شکر می کنم که انسانی با قلبی آفریده که در وصفش تنها چیزی که به ذهنم خطور میکنه اینه Being salman .ان شالله همیشه الگوی زندگیمون سالم و تندرست باشه. تولدت مبارک محبوب دلها

پسند شده توسط 2 کاربر

لینک به ارسال

12627057119779556567.jpg

روز میلادت مبارک ای ستاره آسمان دل تنگی ام !‌ تو ای تک واژه ی پرمعنای وجودم چه خوش آمدی تا ما را گردانی و حیران سازی ! روز تولدت خجسته باشد ای که هر ثانیه طلوع چشمانت غروبی غم انگیز در دلم رخ میدهد ! گاه و بی گاه به این می اندیشم که تو چگونه هستی‌؟ به این می اندیشم که کدامین خدا تو را متولد کرده تو را تا روزی چنان ما را عاشق کنی که با هر لحظه ندیدنت دیوانه وار به سوی مرگ برویم! چه کسی را خلق کرده تا نگاهش وجودم را تسخیر کرده و لبخندش چشمانم را میگریاند صدایش بغضم را در گلو می فشرد و هر چه و هر چه در توست همه و همه ان قدر خوش نیکوست که جز تپش قلبم چیز دیگری ندارد . روز تولدت شاد باشد برایت ای عشق تو شادی کوچک قلبم !‌ و چه تلخ است برایم روز میلادت که حتی نمی توانم ثانیه ای تو را در کنارم داشته باشم!‌هدیه ام به تو سبدی از عشق و محبت از انتهای قلبم که تو از همه آن ها بی نیازی . هدیه ام به تو لبخندی که این روزها بی تو داشتنش فراموشم شده هدیه ات چند جمله کوتاه که آن چه حرف دلم به اندازه یک دنیاست رو به تو بگوید: بی تو خزانی بی برگم . عاشقت هستم پس بیا که دیگر حتی ثانیه ای بی تو دوام نمی آورم و میلادت مبارک که خوش آمدی و من را عاشق خودت گرداندی تا دیگر حتی رهایی نیز ندارد. باشد روزی که سال ها بعد از مرگم چنان در شادی و سرور به زندگیت ادامه بدهی بی ان که اندوهی بر تو بیاید . تولدت مبارک عشقم !

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

سلمان عزيزم تولدت مبارك، داداشي كاش ميتونستم تولد رو به خودت تبريك بگم همه دلخوشي ما همين سايته كه سلمان دوستان دور هم جمع شدن و همه دوست دارن به نحوي تولدت رو تبريك بگن. عزيز دلم خدا ميدونه كه هميشه برات دعا ميكنم و بهترينها رو از خدا برات ميخوام دوست دارم هر چه زودتر تو لباس دامادي ببينمت ايشاله امسال تو تقديرت ازدواج باشه با اوني كه واقعا دوسش داري و اونم تو رو دوست داره .اميدوارم هيچوقت هيچوقت ديگه سلامتيتو از دست ندي و هميشه سلامت و موفق باشي

ylzdfudjr9i7bff5wdld.jpg

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

منم تولد سلمان عزیزو به خودش و تمامی فن هاش تبریک میگم و برای سلمان و تمامی فن هایش اول از همه ازوی سلامتی و بعد ارزوی موفقیت روز افزون دارم

از سلمان عزیز خیلی ممنونم که باعث اشنایی من با تمامی اعضای این فروم شد و من تونستم دوستان به این خوبی پیدا کنم .

انشالله که همه ی ما به ارزومون یعنی دیدن سلمان از نزدیک برسیم

پسند شده توسط 2 کاربر

لینک به ارسال

خب منم به نوبه ی خودم تولد سلمان عزیز رو تبریک میگم ...

ایشالله یک سال دیگه از دفتر زندگیش رو به خوبی سپری کنه و هر سال بهتر از سال قبل و با فیلمهای جذاب و دیدنیش همه رو شاد کنه ... ایشالله که همیشه شاد باشه ....

اینم هدیه ی من به سلمان و بچه های این انجمن

http://my.salmankhan4u.net/forums/post-7273.html#pid7273

بدورد

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

هر سال از تولد سلمان که میگذره، فکر میکنم یعنی میتونم یه بار دیگه هم این روز رو با دوستام تجربه کنم؟ انگار دلم میخواد هرروز تولدش باشه...زود میگذره و دوباره روز تولد میرسه،

اما دل های ما که سلمان شده یکی از مهمترین بخش های زندگیمون طاقت نمیاره.خدار و شکر که باز هم تولد سلمان رسید و من با شما هستم .

:roz::lo2::roz::lo2::roz::lo2:

تولدت مبارک درخشان ترین ستاره دنیا

امیدوارم بهترین ها نصیبت بشه

چون لایق بهترین هایی

:1heart: :1heart: :1heart: :1heart:

Happy Birthday to you : The Brightest star in whole of the world

I Wish you all the Best , you Just deserve it

http://up.vatandownload.com/images/ym31ff7y6uj2wt8wrl3q.jpg]

پسند شده توسط 2 کاربر

لینک به ارسال

[align=center]و این هم عکسی از تولد 46 سالگی سلمان خان محبوب دل های هممون توسط بر و بچ سلمان خان فور یو..جای اونایی که نبودن حسابی خالی...

:love::love::love::love::hi:

v1jiy36xssnx469k5do.jpg

wwwwwwwwwwwwoooooooooooooowwwwwwwww

مهدیه تو عکس گذاشتی؟ وای خدا جون دلم اب شد.

بچه نمیشه یه بار دیگه تولد گرفت؟

دستت درد نکنه مهدیه جونممممممممممم

تو این جمع فقط سمیه و مهدیه خوش خوشانشون شد

هرچی سلمان بود برداشتند.

[/align]

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

[align=center]و این هم عکسی از تولد 46 سالگی سلمان خان محبوب دل های هممون توسط بر و بچ سلمان خان فور یو..جای اونایی که نبودن حسابی خالی...

:love::love::love::love::hi:

v1jiy36xssnx469k5do.jpg

wwwwwwwwwwwwoooooooooooooowwwwwwwww

مهدیه تو عکس گذاشتی؟ وای خدا جون دلم اب شد.

بچه نمیشه یه بار دیگه تولد گرفت؟

دستت درد نکنه مهدیه جونممممممممممم

تو این جمع فقط سمیه و مهدیه خوش خوشانشون شد

هرچی سلمان بود برداشتند.

[/align]

هه هه هه..بلههههههههه..

روز خیلی زیبا و شیرین و دوست داشتنی بود..جای بچه هایی که نبودن واقعا خالی بود..حسابی بهمون خوش گذشت..هر چی سلمان بود رو هم اول مهدیه بعد من برداشتیم آوردیم خونه..هه هه هه

بازم تولد نفس خان رو به همه سلمانی های مهربون تبریک میگم..آرزوی بهترینها رو دارم براش.. انشالله همیشه شاد و سلامت باشه..

سلمان جونمممممممممم تولدت مبارکککککککککک:hi::hi::hi:

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

ساعت 2:30 بامداد اینجا تهران است صدای............... ها ها ها

حالا وقتشه که ما هم کادوی تولد جناب خان رو به خودش و هواداراش تقدیم کنیم

تا صبح که ازخواب بیدار شدند تماشا کنند

این یک کلیپ حدودا 4 دقیقه ای هست که برای جناب سلمان خان ساختم

و امیدوارم که خوشتون بیاد و نظر خواهشا یادتون نره

اگر ه یه ذره بد بود دیگه به بزرگی خودتون ببخشید چون 15 دقیقه بیشتر روش کار نکردم

تو سرور اپلود باز براتون اپلود کردم که دانلود ازش راحته

حجم کلیپ 17 مگا بایت هستش

داداش شهرام گل منتظر نظرت هستم

اینم لینک دانلود

http://www.uploadbaz.com/e9a4fej6sk24

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری