• اطلاعیه ها

• Hasti_sk

مهم-استفاده از مطالب سایت   شنبه, 30 آبان 1394

سلام خدمت تمام کابران تنها سایت فارسی سلمان خان          استفاده از مطالب برای اعضا در محیط سایت مجاز شده اما همونطور که قبلا گفته شده کپی مطالب سایت شرایط خاصی داره   - اول اینکه بلافاصله بعد از قرار گرفتن اخبار در سایت اجازه منتشر شدن در وبسایت ها و یا شبکه های اجتماعی دیگه وجود نداره  - کپی کامل اخبار مهم و طولانی نباید صورت بگیره و باید به صورت تیتر گفته بشه و برای اطلاع کامل از خبر ارجاع داده بشه به سایت سلمان - کپی سایر مطالب هم باید با ذکر منبع باشه .   در غیر این صورت اگر خلاف چنین مواردی مشاهده بشه حتما برخورد خواهد شد مدیر بخش اخبار و مترجمین سایت برای جمع آوری چنین آرشیوی زحمت زیادی میکشن پس برای احترام به اونها و حفظ نظم سایت سلمان ، لطفا این موارد رو در نظر بگیرید  
Hasti_sk

تولد سلمان در سال 2011-1390

104 ارسال در این موضوع قرار دارد

تولد جذابت ترین خوش فلب ترین و نمکی ترین پسر بالیوود

مباااااااااااااااااااااااااااااارک

:hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi::hi:

kxngar6qkuguwx6p2mqe.jpg

:happy::happy::happy: :D: :D: :D: :D:

happy%20birthday.jpg

:c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c: :c:

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بچه ها ببخشید که دیر کردم آخه کامپیوترم خراب شده بود و به اینترنت دسترسی نداشتم و سرانجام با هزار موکافات تونستم به سایت بیام خیلی خیلی دیر کردم واقعا متاسفم با این همه خیلی خیلی ناراحتم ولی از یه طرفی هم خوشحالم که تونستم خودمو برسونم به سایت . تولدت مبارک سلمان جون ما همه دوستت داریم و عاشقتیم و امیدواریم همیشه ی همیشه تا وقتی که زنده هستیم سلامت ببینیمت درضمن به شما دوستداران سلمان که از سرتاپا تون عشق می باره تبریک می گم .   عشق همیشگی من سلمان

l4v8z2mhelapbvrggil4.gif

ahekze0piwt7ztznevn.jpg

ri1uc26danegkcd97lpt.gif

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

مری پیاره عشق سلمان خان کی جنم دین که خاطر ابنی سلمان خان اور سب سلمان خان که دوست کو مه مبارک باد کهنا جاتیهه اور یه مری دعا هه کی همیشا تو زندا اور سلامت رهه هم هه یه دعا هماری عشق سلمان خان Happy Birthday Salman Khanاور شاهرخ خان کی دوباره تو دوست بنه

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

امشب تولد توست

وباز من کنارت نیستم

امشب تو شادمانی و باز در دلت نیستم

تولدت مبارک

دلم میخواد بدونی تو این همه ستاره

هیچ کی اندازه ی من نگاتو دوست نداره

تولدت پر از نور خوش اومدی ستاره

اگرچه از راه دور هیچ فایده ای نداره

رسيده روز تولد تو که باز برات هديه بگيرم

واسه من اينم يه جور بهونه ست بگم که چقدر برات ميميرم

هنوز هم زمستون به يادت بهاره / تو قلبم کسي جز تو جائي نداره

صداي دلم ناسازگاره / سکوتم به جز تو صدائي نداره

عزيزم تو اولين کسي هستي که عشقش در قلبم متولد شد

و تولد عشق تو در بهار را تا پايان حيات بشر به کما خواهم برد

از طرف دوست دار هميشگي تو ناز اهو تارا اشک عشق خان

اینم چند تا شعر برای تولد عشقم سلمان خان

پسند شده توسط 2 کاربر

لینک به ارسال

:w: :w: !! .. بچــه هـا ماشاله تـــرکوندید تاپیک رو ..!! :w: :w:

:c: تـــــــــــــولد این مرد دوس داشتنی .. مرد خوبی ها .. مرد زیبایی ها بر همه دوسدارانش مبااارک باشه :c:

مردی که خیلی چیزا ازش یاد گرفتم .. خیلی از حرفاش استفاده کردم ... خیلی تو زندگیم ازش درس گرفتم

مردی که نمیتونم در چند جمله توصیفش کنم ..

همیشه الگوی من بوده و هست امیدوارم تنش همیشه سلامت باشه .. با دعاهای مردمی که ازش خوبی دیدن .. با دعاهای خیر فن هایی که عاشقانه دوسش دارن همیشه موفق و سربلنده ..

خـــــــــیلی خوشحالم که امسالم تونستم در جشن تولد قهرمان خودم باشم .. خوشحالم که با دوستانی که برام درست مثل خواهر و برادر واقعی عزیزن این روز باشکوه رو خوشحال باشیم ..

ازش ممنونم که مارو به یک خانواده جدانشدنی .. یه خانواده بامحبت و دوس داشتنی تبدیل کرده ..

:1heart: :lo2: :lo2: :1heart: :happy: :1heart: :lo2: :lo2: :1heart: :happy:

0305.gif 0305.gif

.. ::: تــــــــــــــولدت مبـــــــــــــارک تـــــــک تــــــــــرانه آسمــــــان عشــــــــق :::..

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

تولد خوش قلبترین ادم دنیا مبارک

وااااااااییییی دیگه انقدر عالی حرفهای دلتون رو زدین که واقعا من افتخار می کنم عضو خیلی خیلی کوچیکی از شما و فنهای سلمان هستم منم برای سلمان تو سال جدیدش ارزوی سلامتی و موفقیت می کنم و بازم می گم خیلی نقش مهمی تو راهی که من تو زندگیم انتخاب کردم و این راه رو برای من زیبا و پر از مناظره زیبا کرده برای این نقشی که تو زندگی من داره ازش خیلی خیلی ممنونم و از خدا می خوام همیشه شادش کنه و همیشه لبخند تو لبش ببینم

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

فقط میتونم بگم فن های سلمان عزیز هم مثل خودش پر نور و درخشان هستند انشالله که سالها سالم و تندرست باشین و دل هاتون شاد باشه تا این روز و دور هم چشن بگیریم خیلی خوشحالم که امسال تو جمع شما هستم و این روز قشنگ رو با شما شریک میشم و میتونم ابراز احساسات کنم خدا جونم شکرت :hi::hi:

اينا يه يادگاري توي خاطره هاته

ولي به شوق امروز مي شه کلي قسم خورد

الهي که هزارسال همين جشنو بگيريم

به خاطر و جودت به افتخار بودنت

الهي که هميشه واسه تبريک امروز

بيان يه عالم عاشق ،بياد هزار تا مهمون

تولدت مبارک تک ستاره قلبم :heart2: سلمان عزیزم :heart2:

0.300765001313907646_dordone_com.gif

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

ماشااله اينجا همه فعالن و تولد بهترين بازيگر و دوست داشتني ترين پسر دنيا رو تبريك ميگم من كه به نوبه خودم تبريك گفتم ولي چون مينا جون نميتونه آن بشه از من خواست بيام به جاش تولد اين گل پسر رو تبريك بگم دوست دارم از طرف مينا هم براي سلمان آرزوي سلامتي و موفقيت و خوشبختي بكنم همراه با عزيزانش ....تولدت مبارك پادشاه قلبم

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری