• اطلاعیه ها

• Hasti_sk

مهم-استفاده از مطالب سایت   شنبه, 30 آبان 1394

سلام خدمت تمام کابران تنها سایت فارسی سلمان خان          استفاده از مطالب برای اعضا در محیط سایت مجاز شده اما همونطور که قبلا گفته شده کپی مطالب سایت شرایط خاصی داره   - اول اینکه بلافاصله بعد از قرار گرفتن اخبار در سایت اجازه منتشر شدن در وبسایت ها و یا شبکه های اجتماعی دیگه وجود نداره  - کپی کامل اخبار مهم و طولانی نباید صورت بگیره و باید به صورت تیتر گفته بشه و برای اطلاع کامل از خبر ارجاع داده بشه به سایت سلمان - کپی سایر مطالب هم باید با ذکر منبع باشه .   در غیر این صورت اگر خلاف چنین مواردی مشاهده بشه حتما برخورد خواهد شد مدیر بخش اخبار و مترجمین سایت برای جمع آوری چنین آرشیوی زحمت زیادی میکشن پس برای احترام به اونها و حفظ نظم سایت سلمان ، لطفا این موارد رو در نظر بگیرید  
Hasti_sk

تولد سلمان در سال 2011-1390

104 ارسال در این موضوع قرار دارد

وای مرسی مرسی مرسی ....:Ha::Ha::Ha:

ندا جون خب خودتم یه کوچولو عکس مینداختی تا منم کمی از دلتنگیت در می اومدم عسلی :hi:

ولی حسابی خوش گذروندین ها زبلا :love:اتفاقا امروز صبح منم با دوستام رفتیم کافی شاپ و همه اشون مهمون من بودن اونام که کم نذاشتن ماشالله :h4: ولی می دونم تو جمع سلمانی ها بودن یه حال ه دیگه ای داره :h6: :h6: :h6:

بازم ممنون بچه ها جون:roz: ایشالله سال دیگه همه تو جمع تون باشیم :wink:

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

زرنگ به ندا خانوم میگن :aa:

سریع رفت دوربین دست گرفت ازش عکس نگیرن :cf:

ای بابا ای بابا:bo::bo::shy:

شوخی میکنم ... ولی دوست داشتیم شما رو هم ببینیم ...:love:

میگم جمع مردونه جایی جمع نمیشن؟؟؟:la: :sorry: :sorry:

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

فدات حدیث جونمممممممممممممممممم. مرسی انشالله سال دیگه قسمت بشه بیای تهران باهم جشن بگیریم جشن تولد عزیز دلمون رو.

. راستی یادم رفت بگم قرعه کشی هم داشتیم

دو تا عکس سلمان که چاپ شده بودروی این تخته شاسی هااز طرف من به دونفر خوش شانس تقدیم شد. مراسم قرعه کشی هم خیلی جالب بود به اولین و اخرین نفری که اسمش در می امد رسید .

خوب فکر میکنید اولین نفری که اسمش در امد کی بود؟خوش شانس ترین مون کسی نبود جز مهدیه.

و اخرین نفر هم اسم سمیه جون در امد البته نه سمیه خودمون یه سمیه دیگه( دوست پریسا جون ).

باز ببینم اونروز چیکار کردیم میام میگم . فک کنم فقط من تو جشن بودم. پس کجایید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

واااایییی خدا تیشرت و ساعت .... خوشبحالتون .... باور کنین حاضر بودم هر چی باشه از نظره مادی بدم و یدونه تی شرت داشته باشم ولی میدونم نمی شه حیف خوشبحالتون :cry: :cry: :cry:

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

بچه ها این عکس رو الان تو توییتر دیدم ولی نمیدونم برای کی ولی فکر کنم جدید باشه

8jmcmejn37p3i3c4qmgb.png

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

سلااااااام خب بالاخره من یه فرصتی پیدا کردم بیام سایت:Ha:

ندا جون چی بگیم دیگه همرو گفتیبازه من اولین بار بود سمیه جونو میدیدم کلی هیجان زده شدم:hi: ولی واقعا خیلی خوش گذشت.. ایشالله سالای دیگه همگی با هم میریم

منم تولد عسلمونو تبریک میگم ایشالله 1000ساله شه:hi::hi::hi:

mu5q5p79j5nfp8jojkrl.jpg

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

چند تا عکس دیگه از کیک و میز

3woiea6g2xwyc2yen40u.jpg

14na2gx4pd5k1h4473i.jpg

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

خب منم اومدم یه خورده از جشن تولد سلمان براتون بگم

همونطور که ندا گفت من اولین نفر بود که سر محل قرار حاضر شدم..بعدش ندا سریع خودش رو رسوند به محل قرار تا من تنها نباشم..بعد دیدن هم و کلی ذوق کردن و از دلتنگی در اومدن..ندا یه هدیه بی نهایت خوشگل و با ارزش واسه من تهیه کرده بود که بهم داد..یه عکس ناز از سلمان که الان رو میز کامپیوترم هستش و هر لحظه نگاش میکنم..بعدش ندا منو برد و یه دسته گل زیبا واسم خرید که الان تو گلدون پر آب هستش..بعد اینکه 1 ساعت گشتیم..یکی یکی بچه ها سر قرار حاضر شدن..اول مینا جون..بعد آبجی مهدیه ام..که حسابی دلم براش تنگ شده بود و ....... بعد جمع شدن و کمی آشنا شدن با همدیگه..میز تولد رو چیدیم..یکی یکی هر چی از سلمان داشتیم رو گذاشتیم رو میز..کیک ها..قاب بزرگ عکس..قاب کوچیکی که ندا واسه من آورده بود..تی شرت های بینگ هیومن..مجله استار داست..دسته گل..شکلات..شیرینی..میز واقعا خوشگلی شده بود..که دیدنش خیلی لذت بخش بود..بعد چن ساعت گفتن و خندیدن و عکس گرفتن..مایسا هم اومد به جمعمون و برامون از سلمان و سفرش به هند گفت..شنیدن حرفاش خیلی برامون شیرین بوددددددد..مایسا با خودش ساعت زیبای بینگ هیومن و پارچه بینگ هیومن که نوشته و امضا سلمان روش بود رو هم آورده بود..کلی با این پارچه سفید و خوشگل عکس گرفتیم..بعدش رفتیم پارک..کلی بچه ها تو پارک خوندن و واسه سلمان پیام تبریک فرستادن..واقعا لحظات زیبایی بود..هنوز جشن تموم نشده بود که من و مهدیه و مایسا از بچه ها خداحافظی کردیم و حرکت کردیم به سمت شهر هامون..

در کل جشن باشکوه و روز به یاد ماندنی بود و حسابی خوش گذشت..جای بچه هایی که نبودن خالی بود..

مثلا میخواستم یه خورده تعریف کنمااااااااااااا..این یه خورده ست؟:la:

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

سمیه جون تو محشری به خدا.قابل تو نداشت عزیزم.ای کاش تهران بودی.

بچه ها فقط پولاتون جمع کنید برای ساعت های بینگ هیومن.حیفه به خدا از دست بدید .من که هرطور شده تهیه میکنم..

اره مجله استار داست رو یادم رفت- خیلی خیلی خوشگل بود کلی توش عکس سلمان داشت هر بخشش با سلمان شروع میشد. موفق ترین بازیگر سلمان - برترین دیالوگ ها دیالوگ های سلمان - بهترین موزیک ها فیلم های سلمان. مجله بخش بخش بود هر بخش در مورد یه موضوع بود و اولیشم مال سلمان بود .

یه چیزه دیگه شما جمع کوچیکی از ما رو تو عکس مبینید. 15 نفر بودیم روز تولد. (البته هفت نفر نیومدنددر لحظه اخرو گرنه بیشتر میشدیم ).

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری