• اطلاعیه ها

• Hasti_sk

مهم-استفاده از مطالب سایت   شنبه, 30 آبان 1394

سلام خدمت تمام کابران تنها سایت فارسی سلمان خان          استفاده از مطالب برای اعضا در محیط سایت مجاز شده اما همونطور که قبلا گفته شده کپی مطالب سایت شرایط خاصی داره   - اول اینکه بلافاصله بعد از قرار گرفتن اخبار در سایت اجازه منتشر شدن در وبسایت ها و یا شبکه های اجتماعی دیگه وجود نداره  - کپی کامل اخبار مهم و طولانی نباید صورت بگیره و باید به صورت تیتر گفته بشه و برای اطلاع کامل از خبر ارجاع داده بشه به سایت سلمان - کپی سایر مطالب هم باید با ذکر منبع باشه .   در غیر این صورت اگر خلاف چنین مواردی مشاهده بشه حتما برخورد خواهد شد مدیر بخش اخبار و مترجمین سایت برای جمع آوری چنین آرشیوی زحمت زیادی میکشن پس برای احترام به اونها و حفظ نظم سایت سلمان ، لطفا این موارد رو در نظر بگیرید  
Hasti_sk

تولد سلمان در سال 2011-1390

104 ارسال در این موضوع قرار دارد

بچه این لینک ببینین یکی از فنهای سلمان ببین داره چه کاری می کنه این عشقه که سلمان به فنهاش داده و تنها سلمان می تونه با فنهاش این کا رو بکنه

http://www.yo*utu*be.com/watch?v=feMmrFurPI0

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

مرسییییی تانیا خانوم از خوشحالی دو خواهر عکس گذاشتی و جالبش بگم کجاست جالبیش اینجاست که البته اگه اشتباه نکنم خواهرتون شاهرخی هستن ولی انقدر عشق خواهری قوی هستش که به احترام شمااا جشن گرفته و این از همه چیز مهم تره بهتون تبریک می گم و اینم بگم به تمام دوستان که عکس خوشحالیشون رو میزارن اگه سلمان این عکسها رو هم نبینه باز اصل این جمع شدنه و شادی کردنه و نعمتی هستش که سلمان بهمون داده و خدا رو شکر می کنم خدا چشم ما رو بروی سلمان باز کرده

داداش میثم مرسی از این همه لطف :roz::roz:

آره درسته خواهرم شاهرخ و کاجولی هست.. ولی اینقدر ماهه که همیشه بامن جشن میگیره :w: :w:

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

خوب بلاخره . طلسم شکسته شد و تونستم با کم کردند حجم زیادی از کلیپم که یه شب قبل از تولد درست کرده بودمو درست شدن آپلود سنتز خودمون آپ کنم. امیدوارم خوشتون بیاد

http://www.sk4u.ir/do.php?filename=13251105981.zip

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

خوب بلاخره . طلسم شکسته شد و تونستم با کم کردند حجم زیادی از کلیپم که یه شب قبل از تولد درست کرده بودمو درست شدن آپلود سنتز خودمون آپ کنم. امیدوارم خوشتون بیاد

http://www.sk4u.ir/do.php?filename=13251105981.zip

من که خیلی خوشمممممممم اومد..عالی بود..هم آهنگ..هم عکسا..همه چیزش عالی بود..مرسی ندا جونمممممم:hi:

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

بچه ها این ویدئوی رومی هست که هر سال تولد سلمان ویدئو میسازه و به آدرس خونه سلمان پست میشه...امسال یکم مشکلات داشت اینه که کوتاهه ویدئوش اما قشنگه...خودش شعر گفته راجع به سلمان و بینگ هیومن خودشم خونده..در ضمن عکس دست جمعی تولد و همین طور عکس مایسا و سلمان هم توش هست از دستش ندید

http://www.yo*utu*be.com/watch?v=uynyYbWpXcE

*ستاره ها رو از آدرس بردارید

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

وقت به خیر بچه ها :hi:

مهدیه جان من که نمیتونم ببینم نه این کلیپ و نه اون کلیپ میثم و :cf: :cf: چ ک ا ر کنم :cf: :cf:

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

تبریک بالیوودی ها برای تولد سلمان خان

در روز تولد 46 سالگی سلمان خان، دوستان سلمان از صنعت بالیوود آرزوهای بسیاری برای او داشتند:

سوناکشی سینها،هنرپیشه نقش مقابل او در دبنگ در توییتر نوشت: « تولدت مبارک پاندی جی »

هنرپیشه دیگر دبنگ ، سونو سود نوشت: « تولد برادرم سلمان خیلی مبارک ، به زودی در مزرعه میبینمت داداش».

پریتی زینتا در توییتر این پیام را گذاشت: « سلام سلمان، تولدت خیلی خیلی مبارک ، امیدوارم همه چیز از کوچک تا بزرگ عالی باشه و روبراه..دوستت دارم».

سوفی چودری: « تولد یکی از فوق العاده ترین ادم هایی که میشناسم مبارک ..دوستت دارم سلمان خان..امیدوارم همیشه سلامت و خوشحال باشی».

آفتاب شیوداسانی :« تولدت مبارک داداش..امیدوارم سلامت باشی، با عشق زیاد...به زودی میبینمت».

دیا میرزا :« تولدت مبارک ،امیدوارم رسیدن به رویاهات و کمک به دیگران رو ادامه بدی..همیشه سلامت و شاد باشی»

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

وقت به خیر بچه ها :hi:

مهدیه جان من که نمیتونم ببینم نه این کلیپ و نه اون کلیپ میثم و :cf: :cf: چ ک ا ر کنم :cf: :cf:

حدیث جون..سعی میکنم زود ویدئو ها رو آپلود کنم و بزارم...نگران نباش:hi: :wink:

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

بچه ها این ویدئوی رومی هست که هر سال تولد سلمان ویدئو میسازه و به آدرس خونه سلمان پست میشه...امسال یکم مشکلات داشت اینه که کوتاهه ویدئوش اما قشنگه...خودش شعر گفته راجع به سلمان و بینگ هیومن خودشم خونده..در ضمن عکس دست جمعی تولد و همین طور عکس مایسا و سلمان هم توش هست از دستش ندید

http://www.yo*utu*be.com/watch?v=uynyYbWpXcE

*ستاره ها رو از آدرس بردارید

مهدیه جونم مرسییییییییی..خیلی قشنگ بود ..دست دوستت رومی درد نکنه..کارش عالیهههه..

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری