• اطلاعیه ها

• Hasti_sk

مهم-استفاده از مطالب سایت   شنبه, 30 آبان 1394

سلام خدمت تمام کابران تنها سایت فارسی سلمان خان          استفاده از مطالب برای اعضا در محیط سایت مجاز شده اما همونطور که قبلا گفته شده کپی مطالب سایت شرایط خاصی داره   - اول اینکه بلافاصله بعد از قرار گرفتن اخبار در سایت اجازه منتشر شدن در وبسایت ها و یا شبکه های اجتماعی دیگه وجود نداره  - کپی کامل اخبار مهم و طولانی نباید صورت بگیره و باید به صورت تیتر گفته بشه و برای اطلاع کامل از خبر ارجاع داده بشه به سایت سلمان - کپی سایر مطالب هم باید با ذکر منبع باشه .   در غیر این صورت اگر خلاف چنین مواردی مشاهده بشه حتما برخورد خواهد شد مدیر بخش اخبار و مترجمین سایت برای جمع آوری چنین آرشیوی زحمت زیادی میکشن پس برای احترام به اونها و حفظ نظم سایت سلمان ، لطفا این موارد رو در نظر بگیرید  
Hasti_sk

نقد و بررسی فیلم ها و آهنگ های بالیوود

5 ارسال در این موضوع قرار دارد

در این تاپیک میتونید درمورد دیگر فیلم های بالیوود صحبت کنید و اونها رو نقد کنید

پسند شده توسط 1 کاربر

به اشتراک گذاری این ارسال

لینک به ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

هستي جان مرسي بابت راه اندازي اين تاپيك

اما من منظورم نقد فيلم هاي هندي نبود چون من يكي حداقل در اون حدي نيستم كه بخوام فيلمي رو نقد كنم

منظورم يه تاپيك زده بشه كه به قول گفتني بازيابي خاطرات بشه نه اينكه بخوايم فيلمي يا آهنگي رو نقد و بررسي كنيم

به عنوان مثال آهنگ فيلم شعله (يه دوستي) براي من خيلي خاطره انگيزه .... شايد من خيلي از آهنگ هارو شنيدم ولي نميدونم براي كدوم فيلمه

اميدوارم كه منظورم رو رسونده باشم

البته نا گفته نماند اين تاپيك هم خيلي خوبه چون باعث ميشه با نگاهي دقيق تر و ريز بينانه تر سينماي هند رو دنبال كنيم

لینک به ارسال

تمام فیلمای سلمان شاخن ولی خدایی فیلم tere naam خیلی منو گرفت واقع نقشو بلعیده بود

پسند شده توسط 1 کاربر

لینک به ارسال
در در 18 اردیبهشت 1391 در 00:31، Hasti_sk گفته است :

در این تاپیک میتونید درمورد دیگر فیلم های بالیوود صحبت کنید و اونها رو نقد کنید

خدایی فیلم های وارون داوان جذاب  و عالین

لینک به ارسال

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری